Ders kayıt işlemlerinde öğrencilerimizin aşağıdaki listeyi kullanmaları önemle duyurulur.

2016-2017 Bahar Döneminde Açılacak Dersler için lütfen tıklayınız.

Ayrıca ders kayıt işlemleri ile ilgili olarak, öğrencilerimizin aşağıdaki kurallara uymaları önemle duyurulur.

1. Güz döneminde hangi Yabancı Dil veya Mesleki Yabancı Dil dersi alınmış ise bahar döneminde aynı dersin devamı niteliğindeki Yabancı Dil veya Mesleki Yabancı Dil dersi alınacaktır(Örneğin, Güz döneminde Mesleki Yabancı Dil I - İngilizce dersi alınmış ise bahar döneminde Mesleki Yabancı Dil II - İngilizce dersi alınacaktır. Güz döneminde Rusça I dersini alanlar, bahar döneminde Rusça II dersini seçeceklerdir.)

2. Ders seçimleri yapılırken öncelikle varsa alt dönemlerdeki başarısız derslerdaha sonra ilgili dönemin zorunlu dersleri ve son olarak yeterli kredi bulunması halinde ilgili dönemin seçmeli dersleri alınacaktır.

3. Gerekli not ortalamasına sahip olup, üst dönemlerden ders almak isteyen öğrencileröncelikle üst dönemdeki zorunlu dersler arasından seçim yapacaklardır.